Nominacije za Zlate Tifanije 2019

Pri Akademiji Tiffany z velikim pompom napovedujejo 8. podelitev Zlatih Tifanij, nagrad za posebne dosežke na sceni LGBT+ v preteklem letu. Kot so že zapisale_i so nominiranke_ce za Zlate Tifanije s svojimi edinstvenimi kvalitetami v letu 2019 dodobra začinile_i dogajanje na sceni LGBT+. Zato nas vabijo, da glasujemo za svoje favorite_ke in njihove dosežke. Akademija Tiffany bo letos podelila tudi Tifanijo v redu posebnih zaslug za dobrobit scene LGBT+.

Nominacije, pri katerih lahko oddamo svoj glas, so zbrane v 14 različnih kategorijah, ki so nam bolj ali manj že poznane iz preteklih let. Najbolj očitna razlika v kategorijah pa je združitev kategorij po posameznih črkah kratice LGBT+ v kategorijo LGBT+ oseba leta. Glasujete lahko na spletni strani Kulturnega centra q >>>

Gala prireditev podelitve Zlatih Tifanij bo v soboto, 21. marca 2020, ob 21.uri v Klubu Tiffany. Na samo podelitev bo vstop možen samo povabljenkam_cem z vabili, nekaj mest pa je rezervirano tudi za ostale obiskovalke_ce. Vse_i tiste_i, ki se prireditve ne boste mogle_i udeležiti, lahko spremljate dogajanje na profilu facebooka Kluba Tiffnay in domači strani. Novice z rdeče preproge bodo objavljali_e v živo. Vabijo pa še na after party, ki bo takoj po podelitvi, predvidoma ob 23. uri.

Tags from the story
Written By
More from Eva Gračanin

Prva regionalna parada transspolnih in interspolnih oseb na Balkanu

V soboto bo v Zagrebu potekal Balkanski Trans in Inter Marš, prva...
Read More