Nov družabni portal No Labels

nolabels 300x100 jpg

Virtualni prostor je bogatejši za še en družabni portal. Ekipa novega portala No Labels nam je poslala sporočilo za javnost, ki ga objavljamo v celoti.

Nov družabni portal No Labels

Na No Labels se spodbuja povezovanje in druženje brez posebnega poudarka na oznakah. Oznake nas namreč ne zanimajo preveč. Ne, ker se v njih ne bi počutili domače, vendar ker želimo spodbujati mišljenje, da jih ljudje nasploh preveč pogosto uporabljajo in prehitro sodijo druge, zato smo jih tokrat postavili na stranski tir. K sodelovanju pri ustvarjanju vsebine ste vabljeni prav vsi. Osnovni namen portala je povezovanje vseh različnih mavričnih skupin in mavričnih ljudi pod eno streho, kjer se lahko spoznajo in pogovarjajo.

Na prvem mestu je portal usmerjen k omogočanju druženja in srečanj. Ciljamo tudi k čim večjemu izkoristku obstoječih komunikacijskih tehnologij, ki bi služile ravno temu namenu. Objava fotografij in video posnetkov je enostavna, vsebino lahko kritično ocenimo z všečkanjem prispevkov ali  pa se poslužimo funkcije spletnega klepeta. Uporabniki socialnih omrežij kot sta Tumblr in Pinterest se bodo počutili zelo domače, enako velja tudi za uporabnike, ki bi radi zgolj debatirali o različnih temah, nimajo pa preveč tehničnih izkušenj ter so vajeni uporabe klasičnih forumov in spletnega klepeta.

Vsebina je razdeljena na več rubrik, za vsakogar se najde kotiček kjer lahko doda svoj prispevek k mozaiku idej, ki so se do sedaj zbrale na portalu. Z veseljem sprejemamo tudi raznorazne ideje, kako bi stran lahko izboljšali ali spremenili v prostor, kjer bi se vsakdo počutil sprejeto in vključeno. Recite temu socialni eksperiment,  katerega razplet bomo z veseljem opazovali. Od tu naprej pa je na vas, da ustvarite nekaj iz tega kar ste našli. Mi vam ponujamo prostor, ki z veseljem sprejema ustvarjalno dekoracijo.

Absolutno in brez izjeme – Ne diskriminiramo.

No Labels najdete na http://nolabels.si

NL ekipa

Written By
More from Uredništvo

Nostalgija nostalgije : RefleXenie

fotografska razstava Nade Žgank Otvoritev nocoj (5. 4. 2012) ob 20.30 v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja