7 grehov

paradaKulturni center Q in Društvo Parada ponosa predstavljata:

7 žurov, 7 grehov in 7 dni ponosa! Še vedno vsak mesec do Parade Ponosa Kulturni center Q gosti žure, kjer predstavljamo 7 dni ponosa – pokušino programa Parade ponosa 2010 – in se predajamo 7im grehom, ki nas preizkušajo in preizkušajo. In preizkušajo. Pa preizkušajo..

7 GREHOV: Poželenje

…pa vendar se jim tudi prepustimo. Nekaterim. Poželenje je precej resna stvar. Resno zabavna, če smo bolj natančni. In ker že samo poželenje ni nikoli tako poželjivo, da ne bi moglo biti še poželjivejše, se je priporočljivo na žuru včasih tudi malce poigrati… Strokovna komisija grehov bo izmed vseh grešnih izbirala najbolj POŽELJIVO MASKO!

Če pri grešnih igricah nasploh pogosteje izgubiš kot zmagaš – ne skrbi! Na naših žurih nikoli ne moreš izgubiti, vedno lahko le dobiš! Morda tudi tisto, kar si na skrivaj že dolgo želiš, pa še nisi zbral/a dovolj poguma … Na pustno soboto 13.2. od 23ih naprej se bomo prepustili POŽELENJU v Klubu Tiffany!

Tiffany

DJ Ganzza (80ies, pop, rock, sinister gothic) in DJ Jadry (pop, r’n’b, komercjala)

Monokel

chill-out lounge

Vstopnina na klubski večer je 3€!

vabimo še na: 7 DNI PONOSA: Poezija in polito vino

7 dni ponosa je 7 dogodkov pred 7imi zabavami 7ih grehov, ki bodo kot celota predstavljali Teden parade ponosa 2010. Vse prihodke od vstopnin 7ih grehov in 7 dni ponosa namenjamo pripravi Tedna Parade ponosa 2010.

Pridruži se nam v klubu Monokel že ob 21.30 na nekonvencionalnem večeru pol-moderirane in pol-improvizirane poezije z Iztokom Majheničem, zalite z vinom. S seboj lahko prineseš sebi ljubo poezijo in najljubše navdihe . Ne bomo ti zamerili niti prigrizkov (ampak Maja ne jé oliv).

Written By
More from Uredništvo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja