Glbt-plesne vaje

tango

tangoVabimo vas na začetni tečaj družabnih plesov za lezbijke, geje, biseksualne, trans osebe, queer-je in njihove prijatelje in prijateljice. Tečaj je namenjen predvsem tistim, ki si želijo plesnih korakov naučiti z osebo istega spola.

Naučili se bomo osnov družabnih plesov v paru, kot so angleški valček, foxtrot, ča ča ča, rumba, disco fox, dunajski valček, tango, salsa in drugih.

Plesni tečaj bo potekal v dvorani Šou športa, v bilžini Ekonomske fakultete, Bežigrad, v Ljubljani. Tečaj obsega 8 vaj, ki trajajo po uro in pol (90 minut). Začetek tečaja je v petek, 9. oktobra 2009, ob 20.30. Od 20.00 do 20.30 bo čas za preplesavanje in ogrevanje. Tudi naslednje vaje so ob petkih ob istem terminu. S tečajem tako predvidoma zaključimo do konca novembra.

Tečaj bo vodil Andrej Habjan, izkušen plesalec s 5-letnimi izkušnjami v tekmovalnem plesu v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Skupaj s partnerjem sta tekmovala v latinsko ameriških plesih na Outgames 2009 v Kopenhagnu.

Organizacija poteka v sklopu DIH-ove sekcije Out in Slovenija, zato je cena tečaja še posebej ugodna: za tečaj je cena 35 € na osebo (člani in članice DIH-a imajo 5€ popusta).

Število parov je omejeno, zato se prijavite čim prej. Z vprašanji se obrnite na telefon 041 562 375 ali na email info@dih.si.

Written By
More from Uredništvo

Ustavno sodišče: Zakon o dedovanju neustaven

Ustavno sodišče Republike Slovenije je objavilo odločbo, iz katere izhaja, da je...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja