Izšla je nova, trinajsta številka revije Narobe

Narobe_13_-_srednji

Narobe_13_-_srednjiV njej si med drugim lahko preberete intervju z ameriško sociologinjo Judith Stacey o istospolnih družinah in z dr. Barbaro Rajgelj, sonajemnico prvega gejevskega in lezbičnega lokala v Sloveniji Cafe Open.

Osrednja tema tokratna številke je homoseksualnost in šola, ne spreglejte pa tudi odzivov na prvo branje Družinskega zakonika v parlamentu, portreta Vstaje Lezbosov in intervjuja s prvim gejevskim parom v Sloveniji, ki jima je bila priznana tuja sodna odločna o posvojitvi otroka. V novi številki Narobe pišemo tudi o mačizmu in homofobiji v znanstveni preobleki, o roza denarju, med slehernike smo povabili Jedlo, predstavljamo lezbično kantavtorico Janis Ian, objavljamo pa tudi reportažo s potovanja po Novi Zelandiji. Tokratni gostujoči komentator je Miha Lobnik, ostro pero kolumne pa tudi v četrti sezoni Narobe ostaja v rokah Suzane Tratnik in Mitja Blažiča.

Narobe je brezplačna revija. V tiskani verziji jo dobite na običajnih mestih, lahko pa jo prejemate tudi na dom po pošti (glej: naročanje >>>).

Glej Narobe 13 >>>

Written By
More from Uredništvo

Rozavizija 2007

REPORT Kdo oponaša koga? Evrovizije ne maram preveč, čeprav poskušam razumeti, zakaj...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja