Klub Tiffany / Kulturni center Q: Tedenski napovednik 13.08

pop14 08

POP NATION

 pop14 08
 
 
 petek | 14. avgust 2015
 ob 23:00
 
Sodobna fizika si že nekaj časa beli glave s fenomenom kluba Tiffany. Nikakor ji ne uspe pojasniti kako so lahko v tako majhnem klubu tako velike zabave. Znanstveniki so poskušali marsikaj. Najprej so predpostavljali, da je vzrok majhna črna luknja skrita nekje v globoki črnini kluba. A kaj kmalu so to teorijo zavrnili, saj so se jim »resni« kolegi posmehovali. Nato je S. Hawking predlagal, da je Tiffany kraj kjer so meje med vesolji tako tanke in prehodne, da lahko na trenutke prestopamo med njimi.
 
Morda.. a nihče od njih ni mogel ničesar dokazati. Njihovo nenehno brkljanje in stikanje po klubu je počasi postalo nevzdržno. Nihče v ekipi si ni mogel več v miru nanesti ličil, postaviti luči ali pomiti šanka. Zato je bilo treba stvari vzeti v svoje roke in to je storila nihče drug kot naša Heidi Bouquet! Zbrala je vse nadobudne in malce zmedene znanstvenike, se počohala pod brado in jim zabrusila: »Fantje zdaj pa dovolj! Tu ni nobene znanosti! To je pač majhen klub za velike zabave!«
 
V majhnem klubu za velike zabave vas bo zabaval DJ Marino!
 
____________________
 
Vstopnina/entrance:
3 eur < 24h > 5 eur
____________________
 
ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:
 
Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.
 
Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.
____________________
 
Kulturni center Q
Škuc
 
 
 
 
 
 

NOVICE

Bliža se sezona 2015 / 2016

 unnamed copy
 
Tiffany se že pripravlja na novo sezono z natrpanin kulturnim, klubskim in socialnim programom!
 
Sezono bo otvoril kolektiv Vala Tanz Show s predstavo “A glass of water”! Še prej pa bosta zainteresirane kvirovce_ke pogostila z delavnico na kateri boste dobili vpogled v nastajanje njunega dela.
 
Rezervirajte si datum: 2. in 3. september!
 
“Vala Tanz Show je eksperimentalni projekt, kolektivni projekt poljsko – ameriškega dua, ki ga sestavljata Tomasz Foltyn in Valentine Tanz. Kot umetnika in aktivista ju zanima družbeno in politično telo. Telo kot potencial divjih vidikov upora, nežnosti in miline.”

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/ellipsis.png) no-repeat;”>

Written By
More from Uredništvo

Spet homofobični napad v Ljubljani

Italijanska glbt-organizacija Arcigay je sporočila, da je bil pretekli konec tedna, v...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja