LGBT* pomladni mladinski izobraževalni tabor: Osebno je politično?

image05

image05

 

Kot vsako leto prostovoljke_ci Legebitre, tokrat v sodelovanju z Društvom Appareo in TransAkcijo, organiziramo tradicionalno legendaren mladinski izobraževalni tabor.

 

Na taboru bomo iz zaprašene omare potegnile_i teme spolnih usmerjenosti, spolnih identitet in spolnih izrazov, jih osvetlile_i z žarometi odprtosti ter kritičnosti in se spraševale_i, kako in če nanje vplivajo pojavi kot so seksizem, feminizem, patriarhat, razmerja moči. Iz kuhinje bomo torej zbezale_i zažgane koncepte spolnih vlog, družbenih pričakovanj in sistemske diskriminacije ter iz njih na tabornem ognju poskusile_i pripraviti nekaj užitnega za vse.

 

Kdaj: 8.5.2015 – 10.5.2015

Koliko: 20 EUR (za stroške prevoza)

Kaj: 2 polna penziona, 3 dnevi zanimivih interaktivnih delavnic, ki bodo razmigale možgančke, paket dobrodošlice, zabavni večeri, nova prijateljstva, pogovori, smeh …

 

Prijave zbiramo do petka, 10.4.2015, oz. do zapolnitve prostih mest, zato priporočamo, da se zagrebeš in se prijaviš čim prej. Prijavite se lahko vse_i, ki ste stare_i od 18 do 29 let in si želite poglabljati znanje in veščine v varnem, sprejemajočem in sproščenem okolju ne glede na osebne okoliščine spolne usmerjenosti, spolnega izraza in spolne identitete.

 

Povezava do prijavnega obrazca: http://goo.gl/forms/4R1CpbMSIo

Z morebitnimi vprašanji in za dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov lgbtq.tabor@gmail.com.

Written By
More from Uredništvo

Ogorčenje in grožnje zaradi TV spota

V Črni gori je objava televizijskega spota za promocijo človekovih pravic LGBT...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja