Pišite podporna pisma za Družinski zakonik

pismo

pismoJavna razprava o novem Družinskem zakoniku se počasi izteka. Do konca oktobra Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve sprejema mnenja, pripombe in predloge glede sprememb ali dopolnitev predloga Družinskega zakonika. Objavljamo poziv kampanje Za vse družine, da tudi sami pošljete svoje mnenje na ministrstvo.

***

Spoštovani,

Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve do 31. oktobra (sobote, torej je najverjetneje še danes in jutri čas) sprejema predloge k novemu Družinskemu zakoniku. Nasprotniki družinskega zakonika že nekaj časa vneto pišejo in (tudi zato) bi bilo dobro, da tudi mi povemo svoje, se zavzamemo za vrednote, v katere verjamemo in izrazimo podporo prizadevanjem ministrstva.

Vabimo vas, da v čim večjem številu pišete na MDDSZ na email gp.mddsz@gov.si z navedbo zadeve: ZA predlog Družinskega zakonika ali pa Pripombe k predlogu Družinskega zakonika.

Pokazati moramo, da je v Sloveniji veliko ljudi, ki odločitev ministrstva podpira. Če imate kakšen konstruktiven predlog, kakšno pomembno dopolnilo, če bi radi opozorili na kakšno pomembno pravico, ki je nujna za dobrobit otroka, je to odlično in je dobro, da ministrstvo na to opozorite.

Če nimate kaj vsebinskega povedati je pomembno tudi že samo pismo, v katerem izrazite podporo Družinskemu zakoniku.

Z nekaj kliki, lahko pomagate, da bo zakonik sprejet. S tem boste ogromno naredili zase, za svoje prijatelje, brate, sestre, otroke, ki ne želijo drugega kot poskrbeti za svoje otroke v varnem družinskem okolju z osebo, ki jo ljubijo.

ZDAJ PA VSI V AKCIJO!!

Pišite ministrstvu in o tem povejte tudi svojim prijateljem na Facebooku.

Naslov: gp.mddsz@gov.si

Zadeva: ZA predlog Družinskega zakonika ali Pripombe k predlogu Družinskega zakonika.

Spodaj smo pripravili nekaj ad hoc preprostih predlogov, ki jih lahko uporabite, spremenite  ali pa še bolje – napišete svoje. Tudi osebne zgodbe velikokrat pomagajo pri razumevanju, zakaj je sprejetje tega zakonika tako pomembno.

Lep pozdrav in vse dobro!

Ekipa kampanje ZA VSE DRUŽINE! Za pravice vseh otrok. Za človekove pravice.

Glej predloge >>>

Written By
More from Uredništvo

Zadnje: Narobe 16

Eltonu Johnu (62) in njegovemu možu Davidu Furnishu (48) se je za...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja