Saj bo …

davidc

davidcDavid Cameron, konzervativni predsednik vlade Združenega kraljestva, je dodal svoj glas k Stonewallovi kampanji It gets better … today. Cameron je svoje sporočilo posnel tik po konferenci, kjer je njegova stranka izključila lokalnega svetnika iz Bristola Chrisa Widowsa, ki je izrazil »zaskrbljenost«, ker igralec Ian McKellen po šolah nastopa s predavanji o homofobičnem medvrstniškem nasilju. Widows pravi, da ni homofoben, ampak take reči naj vendar ostanejo v spalnici.

rgin-right: 5px; float: left;” class=”outline” alt=”davidc” src=”images/stories/davidc.jpg” height=”135″ width=”150″ />David Cameron, konzervativni predsednik vlade Združenega kraljestva, je dodal svoj glas k Stonewallovi kampanji It gets better … today. Cameron je svoje sporočilo posnel tik po konferenci, kjer je njegova stranka izključila lokalnega svetnika iz Bristola Chrisa Widowsa, ki je izrazil »zaskrbljenost«, ker igralec Ian McKellen po šolah nastopa s predavanji o homofobičnem medvrstniškem nasilju. Widows pravi, da ni homofoben, ampak take reči naj vendar ostanejo v spalnici.

Odzivi na Cameronovo sporočilo so različni. Mnogi ga pozdravljajo, drugi pa mislijo, da politiki le izrabljajo kampanjo za pranje svoje vesti in političnih (ne)odločitev.

Andrej Zavrl

Več:

Camerovno sporočilo >>>

Stonewallova kampanja It gets better … today >>>

Portret Iana McKellena v reviji Narobe >>>

 

 

Written By
More from Uredništvo

SDS hoče spremeniti ZRIPS in povoziti Družinski zakonik

Poslanci SDS so danes v Državni zbor vložili predlog zakona o spremembah...
Read More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja